Castagne over EK in Duitsland: “De enige ambitie die we mogen hebben is winnen”

Castagne over EK in Duitsland: “De enige ambitie die we mogen hebben is winnen”

8 mei - 15:28 Laatste update: 15:37
3

Timothy Castagne, de Rode Duivel van Fulham, wordt gevraagd wat zijn ambities zijn bij De Rode Duivels voor op het EK 2024 in Duitsland. Castagne geeft aan dat De Rode Duivels maar één doel mogen hebben en dat is het EK winnen.

Castagne reageert als volgt op de vraag wat zijn ambities zijn met De Rode Duivels op het EK 2024 in Duitsland. “De enige ambitie die we mogen hebben is winnen. Met een derde plaats ben je niet veel. Het doel van een toernooi is om het te winnen”, deelt Castagne aan DAZN.

Castagne geeft aan dat het geen gemakkelijke opgave gaat worden voor De Rode Duivels. “We weten dat het heel moeilijk is. Er zijn ploegen die meer favoriet zijn dan wij. We gaan naar daar om te winnen”, aldus Castagne.

Castagne sluit af door aan te geven dat hij hoopt dat De Rode Duivels kunnen verrassen. “Als we naar het toernooi gaan om gewoon de groepsfase te overleven, daar bereik je niks mee. We zien wel wat we kunnen doen, in een toernooi kan alles gebeuren, we hopen te verrassen”, besluit Castagne.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.