'PSV weet wat het wil met ex-KRC Genk en Anderlecht-talent Saibari'

'PSV weet wat het wil met ex-KRC Genk en Anderlecht-talent Saibari'

30 april - 23:26

PSV is voornemens het contract van Ismael Saibari nog verder open te breken en te verlengen tot 2029. De voormalige speler van KRC Genk en RSC Anderlecht kent een uitstekend seizoen.

Met die berichtgeving komt het Eindhovens Dagblad. De streekkrant lijkt bovendien te weten dat Saibari deze zomer nog geen transfer zal maken. 'Saibari lijkt sowieso nog een seizoen bij PSV te blijven', valt er te lezen. 'Er is volop belangstelling voor hem, maar hij zit nog niet zo lang bij de A-selectie van PSV en kan zich daar nog doorontwikkelen', luidt de conclusie. 

De situatie van Veerman is een stuk onduidelijker. PSV zou zijn tot 2026 lopende contract willen verlengen, maar Veerman 'lijkt te wachten op wat komen gaat' en tekent vooralsnog niet bij. Zelf heeft Veerman er geen geheim van gemaakt in de toekomst nog een stap te willen maken. 

Ook over een langer verblijf van Mauro Junior, Olivier Boscagli, André Ramalho, Walter Benitez en Jordan Teze in Eindhoven bestaat onzekerheid. PSV zou de spelers langer aan zich willen binden, maar heeft nog geen akkoord gemeld.

'Voor vrijwel alle spelers is belangstelling', weet het ED. Het is daarom nog maar de vraag of zij ook volgend jaar in de ploeg van Peter Bosz spelen. Shurandy Sambo (Burnley) en Armel Bella-Kotchap (Southampton) vertrekken sowieso. Doelman Boy Waterman lijkt niet langer door te kunnen, terwijl tweede keeper Joël Drommel genoeg zou hebben van zijn reserverol en op een transfer zou azen.