Analisten zijn het eens: “Puertas (Union) is de beste speler van het land”

Analisten zijn het eens: “Puertas (Union) is de beste speler van het land”

30 april - 18:31
15

Cameron Puertas heeft zichzelf opnieuw bewezen als de redder van Union Saint-Gilloise, met een verbluffende prestatie tegen Antwerp. Een overwinning van cruciaal belang, aangezien Union opnieuw meedingt om de titel. Analisten zijn het alvast eens de uitblinker. 

Met vier doelpunten in twee wedstrijden en indrukwekkende cijfers van 14 goals en 21 assists dit seizoen, heeft Puertas zichzelf bewezen als sterkhouder voor zijn team. Nadat Peter Vandenbempt hem als meest bepalende speler van de play-offs dubde, klinkt dezelfde lofzang ook in La Tribune

Swann Borsellino prijst zijn transformatie van een timide leider naar een kracht die zijn team omhoog stuwt. De analist benadrukt zijn indrukwekkende mix van nauwkeurigheid, technisch vernuft en energie. Stephan Streker sluit zich aan bij deze lof. Puertas krijgt alvast de nodige erkenning voor zijn buitengewone bijdrage aan Union's succes.

Stephan Streker is het daarmee eens. "Puertas is de beste speler van het land”, klinkt het. Marc Wilmots haalt ook even de rol van Karel Geraerts aan. "We hebben er met Karel over gesproken. We hadden Teddy Teuma, Senne Lynen en Lazare Amani. Het middenveld werkte heel goed. Het is geweldig, Teuma vertrekt en Puertas komt erin. Ze hebben hem goed voorbereid.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.