UPDATE: Onyedika verkozen tot 'Speler van de Maand' bij Club Brugge

UPDATE: Onyedika verkozen tot 'Speler van de Maand' bij Club Brugge

30 april - 10:31 Laatste update: 20:12
12

Club Brugge heeft er een van de succesvolste maanden uit haar geschiedenis opzitten. Het belooft dan ook een vette kluif te worden voor de supporters om de beste speler van de maand april te kiezen. Vijf Bruggelingen haalden de voorselectie.

Op de website van Club kan je vanaf deze week stemmen op de 'Speler van de Maand'. In april is Blauw-Zwart helemaal onder stoom geraakt, na de aanstelling van Nicky Hayen in aanloop naar de Play-Offs. Op 1 april speelde hij bij zijn debuut nog gelijk in de stadsderby met Cercle Brugge (1-1). Sindsdien werkte Club Brugge nog zeven duels af, waarvan vijf in de Jupiler Pro League en de dubbele kwartfinale tegen PAOK in de Conference League. In al die wedstrijden trokken de West-Vlamingen aan het langste eind.

Club Brugge deed dat ook nog eens met erg overtuigend voetbal. Uitblinkers zijn er bijgevolg bij de vleet. De vijf genomineerden luisteren naar de volgende namen: Nordin Jackers, Ferran Jutglá, Raphael Onyedika, Michal Skoras en Hugo Vetlesen. De fans van Club Brugge krijgen enkele dagen de tijd om de lastige knoop door te hakken.

UPDATE: De stemmen zijn geteld en het is uiteindelijk Onyedika die met de prijs aan de haal gaat. In de maand april was de middenvelder goed voor drie doelpunten.