Club Brugge-coach Hayen zag hoe alle puzzelstukjes perfect in elkaar vielen

Club Brugge-coach Hayen zag hoe alle puzzelstukjes perfect in elkaar vielen

25 april - 08:15
26

Club Brugge deelde een enorme dreun uit aan KRC Genk. Het team van trainer Nicky Hayen walsde met 4-0 over Genk heen. Na afloop sprak Hayen over de ontwikkeling van zijn team.

Hayen is erg tevreden met zijn team. ''Alle puzzelstukjes vielen vandaag perfect in elkaar. Als iedereen zijn werk doet zowel offensief als defensief, dan is deze groep tot heel veel in staat. De spelers krijgen nu veel erkenning en dat is ook terecht. Alle credits naar hen'', vertelde Hayen via de officiële kanalen.

De coach was zelf ook enigszins verrast, maar is blij met de huidige prestaties. ''Ik ben ook wel wat verrast met hoe goed het nu loopt, maar we hebben gewoon vanaf het begin heel duidelijk gewerkt op bepaalde patronen en principes. Als je de eerste wedstrijd verliest, dan krijg je onmiddellijk een dreun, maar nu zitten we in een positieve flow. We proberen dat nu vol te houden tot het einde van het seizoen'', aldus de trainer van Club Brugge.

Club Brugge speelt op zondag opnieuw tegen KRC Genk om 13:30 uur in de Champions' Play-Offs.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.