Antwerp komt met ambitieus plan: '5.000 extra plaatsen op de Bosuil'

Antwerp komt met ambitieus plan: '5.000 extra plaatsen op de Bosuil'

23 april - 13:16 Laatste update: 13:41
6

Antwerp bereidt zich al voor op het komende seizoen. Zo zou de Bosuil een upgrade krijgen. Antwerp mikt volgens Het Laatste Nieuws op 5.000 extra plaatsen.

Antwerp wil tegen de volgende Play-Offs een echt volle Bosuil hebben. Dat betekent dat Tribune 2 vervangen wordt door een nieuwe overdekte tribune. Antwerp denkt aan minimum 5.000 plaatsen, maar hoopt zelfs op 7.000. De vraag naar tickets is dan ook groot. Door de nieuwe plaatsen zou de capaciteit van de Bosuil boven 20.000 gaan.

Antwerp werd de laatste maanden in verband gebracht met financiële perikelen, maar maakt zich sterk dat er geen uitverkoop komt in de zomer. Toch zullen enkele sleutelspelers van het toneel verdwijnen, met Ilenikhena, Keita en Balikwisha als voornaamste kandidaten. Verder zal ook Butez waarschijnlijk vertrekken. Meerdere partijen zijn ook al kandidaat om de club extra te sponsoren. 

Donderdag speelt Antwerp in eigen huis tegen Union.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.