Meijer voor tweeluik met Genk: Zij ook in goede flow, belangrijk en interessant

Meijer voor tweeluik met Genk: "Zij ook in goede flow, belangrijk en interessant"

23 april - 09:27 Laatste update: 09:28
4

Bjorn Meijer, de vleugelverdediger van Club Brugge, blikt vooruit op het tweeluik met KRC Genk in de Champions’ Play-Offs van de Jupiler Pro League. Naast de matchen tegen Genk kijkt Meijer ook vooruit naar wat er Club Brugge verder nog te wachten staat in de Jupiler Pro League.

Meijer wordt gevraagd waar het heen gaat met Club Brugge nadat Union SG met 1-2 verslagen werd. “Het zijn nog zes matchen. Woensdag komt alweer snel. Genk zit ook in een goede flow. Dat wordt een belangrijke en interessante match. We gaan het wedstrijd per wedstrijd bekijken”, deelt Meijer aan Sporza.

Meijer krijgt vervolgens de vraag of Club Brugge al kampioenenkoorts heeft aangezien het gat met RSC Anderlecht slechts twee punten bedraagt. “Dat is lastig te zeggen, je merkt wel dat het vertrouwen groeit. Twee punten dat is bij wijze van spreken een wedstrijd. Ik heb in de afgelopen jaren gezien hier dat het op het laatst nog alle kanten op kan. Je kan niet zes wedstrijden voor het einde over de titel spreken, zeker niet in de Play-Offs”, besluit Meijer.