Meijer na zege Club Brugge op Union: “Toch een soort wraak, het was zuur hier”

Meijer na zege Club Brugge op Union: “Toch een soort wraak, het was zuur hier”

23 april - 08:28
26

Bjorn Meijer, de vleugelverdediger van Club Brugge was onderdeel van de feestvreugde na de 1-2 zege op bezoek bij Union SG in de Champions’ Play-Offs van de Jupiler Pro League. Meijer blikt terug op de belangrijke zege van Blauw-Zwart, waarin Meijer de tweede Brugse treffer voor zijn rekening nam. 

Meijer geeft aan waarom Club Brugge ging feesten na de zege op Union. “We hebben het hier de laatste jaren, tenminste dat ik bij Club Brugge speel, erg lastig gehad. Een keer gewonnen geloof ik, toen met het kampioenschap. Maar dan is het extra lekker dat je nu een soort wraak ofzo, zo wil ik het eigenlijk niet noemen, maar toch was het zuur hier, zeker in de beker natuurlijk. Dus ja, dan voelt dit misschien als een paar punten extra”, vertelt Meijer aan Sporza.

Vervolgens wordt Meijer gevraagd of dit een extra boost is voor Club Brugge, dat met tien man en een Europese match in de benen wist te winnen van Union. “Klopt, maar wanneer je ook met tien speelt, je moet alles geven. Of we nu goede wedstrijden of mindere hebben gespeeld. We moeten die overwinning over de streep trekken”, geeft Meijer aan na de wedstrijd tussen Union en Club Brugge.

Tot slot wordt Meijer gevraagd wat nu echt de doorslag gaf waardoor Club Brugge nu wel wist te winnen van Union. “Misschien de echte wil, wij kwamen met een doel. En dat resulteert in een overwinning”, besluit de vleugelverdediger van Club Brugge.