Tavolieri: 'Genk denkt aan Lemaréchal (Cercle Brugge) als vervanger El Khannouss'

Tavolieri: 'Genk denkt aan Lemaréchal (Cercle Brugge) als vervanger El Khannouss'

22 april - 14:32
14

KRC Genk denkt aan Félix Lemaréchal van Cercle Brugge om El Khannouss te vervangen wanneer de nummer 10 bij Genk vertrekt. De interesse van Genk in Lemaréchal wordt aangegeven door transferjournalist Sacha Tavolieri.

El Khannouss heeft volgens transfermarkt een huidige transferwaarde van 25 miljoen euro. De kans is groot dat de 19-jarige middenvelder in de zomerse mercato gaat vertrekken bij De Genkies. Volgens Tavolieri wordt Lemaréchal gezien als zijn mogelijke vervanger.

Lemaréchal wordt op dit moment door AS Monaco verhuurd aan Cercle Brugge. Bij Monaco heeft Lemaréchal nog een contract tot de zomer van 2027. Volgens transfermarkt heeft Lemaréchal een transferwaarde van 3 miljoen euro.

El Khannouss kwam dit seizoen in 31 matchen tot drie treffers en zes assists in de Jupiler Pro League. El Khannouss is vooral ingezet als aanvallende middenvelder en centrale middenvelder bij Genk

Lemaréchal speelde tot nu toe 25 matchen voor Cercle Brugge in de Jupiler Pro League. Hierin wist Lemaréchal vier assists af te leveren aan zijn ploegmaats. Lemaréchal wist niet te scoren. De middenvelder werd ingezet als aanvallende middenvelder, centrale middenvelder en verdedigende middenvelder.