Reactie Riemer onder de loep, Bondsparket bekijkt uitspraken na KRC Genk

Reactie Riemer onder de loep, Bondsparket bekijkt uitspraken na KRC Genk

22 april - 07:20
84

Brian Riemer was na de nederlaag van RSC Anderlecht op het veld van KRC Genk (2-1) niet te spreken over scheidsrechter Jonathan Lardot. Volgens Het Laatste Nieuws kunnen de uitspraken van de coach nog een staartje krijgen.

Riemer was snoeihard voor Lardot. “Het is gewoon een ramp in deze competitie. Dit is nooit een penalty. Nooit. Ik snap niet wat hij (scheidsrechter Lardot, red.) hier doet. En waarom hij zichzelf altijd maar weer in de belangstelling moet zetten. Hoe kan hij zo stellig zeggen dat dit strafschop is? Dit is gewoon gek.”  

Het Bondsparket zal naar verluidt vandaag de uitspraken onder de loep nemen. Er zal dan worden geoordeeld of de oefenmeester van Anderlecht een straf zal krijgen of er van af zal komen met een waarschuwing. Onder meer Hein Vanhaezebrouck (KAA Gent) en Alexander Blessin (Union SG) kregen eerder al een waarschuwing.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.