Scorende De Ketelaere van goudwaarde in overwinning van Atalanta tegen Monza

Scorende De Ketelaere van goudwaarde in overwinning van Atalanta tegen Monza

21 april - 23:03
3

Charles De Ketelaere heeft zich zondag alweer belangrijk kunnen maken voor Atalanta. De Rode Duivel kreeg tegen AC Monza een basisplek en bedankte voor het vertrouwen met een doelpunt in de 1-2 overwinning.

Atalanta schakelde net Liverpool uit in de Europa League en bereidde zich ook al voor op de Coppa Italia halve finale tegen Fiorentina (tegenstander van Club Brugge). Het zorgde voor enkele wissels bij Atalanta. De Ketelaere kreeg een basisplek en wist zich ook te tonen. Het was echter Monza dat bijna de leiding nam na een vroege eerste kans. Atalanta hield stand én wist uiteindelijk zelf nog te scoren.

In de tweede helft opende De Ketelaere de score met een kopbal, gevolgd door een tweede goal van Atalanta dankzij een slim uitgevoerde actie van Toure en Lookman. Monza gaf niet op en Maldini bracht de spanning terug met een prachtige krul van afstand.

Ondanks Monza's late druk naar voren, eindigde de wedstrijd met een smalle overwinning voor Atalanta. Voor de 23-jarige De Ketelaere was het zijn elfde doelpunt na 38 partijen voor Atalanta. Hij heeft ook acht assists achter zijn naam staan.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.