Rode Duivel De Bruyne krijgt lof van Bernardo Silva

Lof voor KDB: "Een van de besten van onze generatie"

16 april om 17:19

Tijdens de persconferentie naar aanleiding van de terugwedstrijd in de kwartfinale van de Champions League tussen Manchester City en Real Madrid, heeft Bernardo Silva zich lovend uitgelaten over Kevin De Bruyne. Onze landgenoot miste de heenwedstrijd, omdat hij plots ziek werd en moest overgeven. De wedstrijd in Madrid eindigde op 3-3.

“Wanneer Kevin [De Bruyne] aanwezig is, is alles anders. Hij is een van de beste spelers van onze generatie”, vertelde Bernardo Silva. Daarnaast vertelde de Portugees ook dat hij niet kan ontkennen, dat City beter is met de Rode Duivel in de ploeg en dat het een grote boost is dat hij terug is.

De Bruyne speelde afgelopen weekend 75 minuten tegen Luton Town en lijkt dus klaar voor de confrontatie met Real Madrid. Tegen Luton wonnen de Citizens met 5-1. De Bruyne scoorde niet, die andere Rode Duivel Jeremy Doku wel. Doku speelde de volledige wedstrijd.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.