Nicky Hayen heeft Club Brugge op koers in de Jupiler Pro League Play-Offs

Hayen: ''Er is nu duidelijkheid, verder geen afbreuk aan werk Deila''

15 april om 08:55
Laatste update: 15 april om 09:25

Bij Club Brugge is er een duidelijke stijgende lijn te zien. Onder trainer Nicky Hayen doet Club het uitstekend in de Champions' Play-Offs, en Royal Antwerp FC werd met 3-0 verslagen. De coach vertelde zelf over het verschil met de periode toen Ronny Deila trainer was.

Club Brugge wil vooral profiteren van misstappen van andere ploegen. ''Wat ik wel wil is dat we deze winnaarsdrang blijven uitstralen. Dat we andere ploegen zenuwachtig maken. En dat lukt blijkbaar aardig. Intussen proberen wij die vierde plaats veilig te stellen, daarna de derde, en zo verder'', vertelde Hayen aan Het Belang van Limburg.

Hayen durfde zelf te benoemen wat er nu anders gaat onder zijn bewind. ''Het enige wat ik echt durf zeggen dat veranderd is, is de duidelijkheid die is geschapen. Voor de rest geen afbreuk aan het werk van Ronny Deila'', aldus Hayen.

Club Brugge mag tussendoor nog de return spelen tegen PAOK Saloniki in de Conference League-kwartfinale. Die match staat voor donderdagavond om 21:00 uur op de planning.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.