LIVE-Discussie: Manchester City - Luton Town

LIVE-Discussie: Doku helpt Man City met heerlijke treffer aan zege (gesloten)

13 april om 17:55
Laatste update: 13 april om 17:55

In de 32e speelronde van de Premier League neemt Manchester City het op tegen Luton Town. De nummer drie van de competitie tegen de nummer achttien. Het is voor Manchester City zaak om niet te morsen midden in de titelrace met Arsenal en Liverpool. 

Manchester City neemt het in eigen huis op tegen Luton Town. De concurrenten Arsenal en Liverpool hebben slechts een punt meer. Arsenal en Liverpool komen zondag pas in actie, hierdoor kan City tegen Luton Town voor even de koppositie overnemen. Kevin De Bruyne lijkt opnieuw helemaal fit nadat hij niet in actie kon komen in het Champions League-duel tegen Real Madrid. Ook Jérémy Doku mag starten bij The Citizens

Opstelling Manchester City: 

Luton Town staat nog net in de degradatiezone met evenveel punten als de nummer zeventien Nottingham Forest. Luton Town heeft een gigantische stunt nodig tegen Manchester City. Wanneer er een resultaat wordt behaald, dan kan Luton de degradatiezone verlaten. Bij The Hatters vinden we Rode Duivel Thomas Kaminski uiteraard terug in de basiself. Sambi Lokonga ontbreekt door een blessure. 

Opstelling Luton Town: