Barry dolblij met contract bij Anderlecht: Fier om logo te dragen

Barry dolblij met contract bij Anderlecht: "Fier om logo te dragen"

12 april - 15:36
2

RSC Anderlecht kondigde vrijdag aan dat Kaïs Barry langer aan de club verbonden blijft. De verdediger, de zoon van cultheld Barry Boubacar Copa, ligt vanaf nu tot midden 2027 vast in het Lotto Park. Zelf is hij bijzonder opgetogen met de keuze die hij gemaakt heeft.

Barry maakte vorig jaar zijn profdebuut bij Anderlecht. Intussen heeft hij zijn sportieve bazen voldoende overtuigd om ook de komende jaren het vertrouwen te krijgen. "Ik ben fier gewoon, als ik het logo van Anderlecht mag dragen, want wij vertegenwoordigen de club", verklaart Barry waarom hij zijn handtekening heeft gezet onder een vernieuwde overeenkomst.

De centrale verdediger vindt de waarden van paars-wit uitstekend bij zichzelf passen. "Tonen hoe goed we zijn, hoe we spelen, welke filosofie we hebben', somt hij op. Niet enkel het verdedigen is aan hem besteed, Barry leeft zich verder graag uit met zijn andere kwaliteiten. "Technisch, slim, durven voetballen ... Dat is ook heel belangrijk", besluit hij.

Bij de RSCA Futures komt Barry met mondjesmaat aan meer minuten. Tot nu toe staat de teller op zeven optredens, waarvan twee basisplaatsen.