Club Brugge-aanvaller Skoras: ''Supporters mogen er een heksenketel van maken''

Club Brugge-aanvaller Skoras: ''Supporters mogen er een heksenketel van maken''

12 april - 14:35

Michal Skoras pakte de winst met Club Brugge tegen PAOK Saloniki. De aanvaller is tevreden, maar beseft ook dat er meer in de wedstrijd zat. Skoras vertelde hoe Club Brugge het volgende week wil aanpakken tijdens de return van de kwartfinale in de Conference League.

De score had gemakkelijk hoger kunnen uitvallen. ''We hadden genoeg kansen, maar we maakten maar één doelpunt. We waren de betere ploeg. We zochten de ruimtes achter de defensie. Ik voel me goed met deze zege en we hebben nog de uitmatch voor de boeg'', vertelde Skoras via de officiële kanalen van Club Brugge.

Aan het einde van de wedstrijd haperde het een beetje. ''In het slot hadden we het even moeilijk want de vermoeidheid kwam in de ploeg. Gewoon de focus houden, defensief het compact houden en de kansen afmaken'', zei Skoras.

Skoras weet dat hij met Club Brugge volgende week tegen twaalf man staat. ''Als de match start, houden we de focus op ons eigen spel en mogen de supporters er een heksenketel van maken. Het is nu zaak om daar terug de dieptes te zoeken en te scoren wanneer we de mogelijkheden hebben'', alsud Skoras.

Club Brugge mag eerst aanstaande zondag Royal Antwerp FC ontvangen in de Jupiler Pro League Champions' Play-Offs.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.