Hayen zag geen reden voor een andere penaltynemer dan Thiago bij Club Brugge

Hayen zag geen reden voor een andere penaltynemer dan Thiago bij Club Brugge

12 april - 09:40
13

Club Brugge won met 1-0 van PAOK Saloniki, maar na de Conference League-wedstrijd ontstond er discussie over de gemiste penalty van Igor Thiago. Trainer Nicky Hayen vertelde echter dat er geen twijfel was rondom Thiago.

Thiago kreeg het vertrouwen. ''Thiago heeft uit vijf penalty’s al vijf keer gescoord, dus er was geen reden om iemand anders te laten trappen. Achteraf is het uiteraard altijd makkelijk'', vertelde Hayen via de officiële kanalen.

Het missen van een penalty is altijd jammer. ''Als je Vanaken laat trappen en hij mist, dan zou je dat ook in vraag stellen. Die penalty had Thiago een boost aan vertrouwen kunnen geven, maar dat is jammer genoeg niet gelukt'', zei Hayen.

Hayen vond dat Thiago verder een uitstekende wedstrijd speelde. ''Hij is niet de eerste die een penalty mist en zal ook niet de laatste zijn. Maar hij is opnieuw heel nuttig geweest voor de ploeg en dat is ook belangrijk'', aldus Hayen.

Thiago is er komende week in de return tegen PAOK niet bij. De aanvaller kreeg een gele kaart terwijl hij op scherp stond.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.