Meijer over kritiek op zijn seizoen bij Club Brugge: “Ik voel het niet zo aan”

Meijer over kritiek op zijn seizoen bij Club Brugge: “Ik voel het niet zo aan”

11 april - 11:01 Laatste update: 11:08
5

Bjorn Meijer, de vleugelverdediger van Club Brugge, weet de laatste weken weer indruk te maken bij Club Brugge. Meijer wordt geconfronteerd dat de verdediger tot nu toe een minder degelijk seizoen kent dan het seizoen hiervoor, maar daar is de vleugelverdediger het niet volledig mee eens.

Meijer vindt dat de vergelijking tussen zijn prestaties bij Club Brugge in het huidige seizoen en het vorige seizoen niet volledig juist. “Ik vind niet dat ik dit seizoen minder ben”, citeert Het Nieuwsblad de verdediger van Club Brugge.

Meijer geeft verdere uitleg over zijn prestaties bij Club Brugge dit seizoen. “Ik lever nu minder goals en assists, maar ik heb enorm veel bijgeleerd op het vlak van bepaalde details”, aldus Meijer.

Meijer sluit af met een grijns en een kritische noot. “Maar dat zien de media en de fans natuurlijk minder snel (grijnst). Ik snap hun standpunt maar ik voel het niet zo aan”, besluit Meijer.

Meijer en Club Brugge staan donderdagavond tegenover PAOK Saloniki. Het betreft de eerste match van de kwartfinale van de Conference League in het Jan Breydelstadion.