Scheidsrechters speeldag 3: Lambrechts voor topper, Van Driessche bij Club Brugge

Scheidsrechters speeldag 3: Lambrechts voor topper, Van Driessche bij Club Brugge

10 april - 17:16

Na de tweede speeldag in de Play-Offs komt de derde speeldag er snel weer aan in ons land. De scheidsrechters die in actie zullen komen, zijn inmiddels ook bekend.

Beginnen doen we vrijdag in de Europe Play-Offs, waarin STVV de Rouches zullen ontvangen. Wesli De Cremer zal die partij in goede banen moeten leiden. Een dag later krijgen we in de Relegation Play-Offs RWDM tegenover KAS Eupen, waar Kevin Van Damme de scheidsrechter is.

Ook nog op zaterdag staan KV Mechelen en KVC Westerlo tegenover elkaar. Arthur Denil werd aangeduid voor die wedstrijd, terwijl zaterdag wordt afgesloten met KRC GenkCercle Brugge met Lawrence Visser als scheidsrechter.

Ook op zondag heel wat voetbal, die door Bran Van Driessche op gang wordt gefloten met Bram Van Driessche in Club BruggeRoyal Antwerp FC. Verder komt ook Nicolas Laforge in actie voor de kelderkraker tussen KV Kortrijk en Charleroi en kreeg Erik Lambrechts de Brusselse topper tussen RSC Anderlecht en Union SG. Eindigen doen we de speeldag met Oud-Heverlee LeuvenKAA Gent en scheidsrechter Michiel Allaerts.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.