LIVE-Discussie: Barcelona haalt het van PSG na spektakelmatch (gesloten)

LIVE-Discussie: Barcelona haalt het van PSG na spektakelmatch (gesloten)

10 april - 20:15 Laatste update: 22:49
1

In de kwartfinale van de Champions League staan Paris Saint-Germain en FC Barcelona. In de heenmatch van de kwartfinale gaat Barcelona op bezoek bij PSG in Parijs. Het belooft een interessante confrontatie te worden tussen de twee grootmachten.

Paris Saint Germain gaat zoals gewoonlijk aan kop in de Franse Ligue 1. PSG heeft tien punten meer dan eerste achtervolger Brest. Bij PSG staat Luis Enrique aan het roer, voor de hoofdtrainer is het een extra mooi affiche tegen zijn oude werkgever. Dit keer laat hij Mbappé wel starten. 

Opstelling PSG: Donnarumma; Marquinhos, Hernández, Beraldo, Mendes; Lee, Vitinha, Fabián; Asensio, Mbappé, Dembélé

Barcelona staat op dit moment op de tweede plaats in La Liga met acht punten achterstand op Real Madrid. De halve finale van de Champions League behalen zou het seizoen van Barcelona een stuk rooskleuriger maken. Na blessureleed maakt De Jong zijn rentree in de basis. Pedri is ook terug, maar start op de bank. 

Opstelling Barcelona: Ter Stegen; Cancelo, Araújo, Cubarsí, Koundé; Sergi Roberto, De Jong, Gündogan; Raphinha, Lewandowski, Yamal

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.