Tissoudali (Gent): “Ben trots op het team, met een goed gevoel naar huis”

Tissoudali (Gent): “Ben trots op het team, met een goed gevoel naar huis”

8 april - 14:50
2

Tarik Tissoudali, de aanvaller van KAA Gent, wist opnieuw het doel te vinden voor De Buffalo’s. Tissoudali en Gent wisten met 0-3 te winnen van KVC Westerlo. Tissoudali geeft aan trots op Gent te zijn.

Tissoudali geeft aan dat Gent er meer had kunnen maken tegen Westerlo. “We konden nog meer doelpunten maken, maar o.a. ik heb het laten liggen. Hoeveel? Sinan (Bolat, red.) loopt hier, dus dat ga ik niet kunnen zeggen – anders wordt hij boos”, lachte de spits via de officiële kanalen van Gent.

De overwinning van Gent op Westerlo deed Tissoudali veel deugd. “Een 0-3-overwinning op Westerlo – geen makkelijke verplaatsing – is mooi. Ik ben trots op het team. We kunnen met een goed gevoel naar huis”, geeft de aanvaller van Gent aan.

Tissoudali blikt ook vooruit op de rest van de Europe Play-Offs. “De weg is nog lang. We hebben nog veel wedstrijden te gaan en moeten gefocust en gedisciplineerd blijven, want je weet nooit in het voetbal. Play-Off 2 winnen, daar gaan we vol voor”, besloot Tissoudali.