Club Brugge-middenvelder Onyedika meent dat alles nog mogelijk is

Onyedika: ''Acht wedstrijden te gaan. Alles dus nog mogelijk''

8 april om 07:55
Laatste update: 8 april om 09:39

Raphael Onyedika kreeg niet altijd de aandacht van Ronny Deila. Tegen RSC Anderlecht was de Nigeriaanse middenvelder echter van grote betekenis. Na de wedstrijd tegen paars-wit sprak Onyedika zich uit.

Voor Onyedika is het een speciaal moment. ''Ik ben het niet gewoon om hier te staan'', vertelde Onyedika in een zeldzaam interview met Het Laatste Nieuws.

De middenvelder zette zich met zijn team volledig in tegen Anderlecht. ''Het moet zijn dat ik iets speciaals heb gedaan. We hebben enorm veel energie gestoken in deze partij'', zei Onyedika. 

Onyedika kijkt stiekem naar het kampioenschap. ''We wilden de drie punten en daar zijn we ook vol voor gegaan. Er zijn nog acht wedstrijden te gaan en het verschil is vijf punten. Alles is dus nog mogelijk'', aldus Onyedika.

De middenvelder speelde in totaal 79 wedstrijden voor Club Brugge. Daarin wist hij 3 keer te scoren en 2 assists te geven.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)