KV Mechelen-trainer Hasi: ''We kunnen tik uitdelen aan STVV''

KV Mechelen-trainer Hasi: ''We kunnen tik uitdelen aan STVV''

5 april - 10:10

KV Mechelen staat vrijdagavond tegenover STVV. Het team van trainer Besnik Hasi kan net zoals STVV een Europees ticket bemachtigen. Hasi denkt dat de match zeer belangrijk is.

Naast KAA Gent is STVV een belangrijke concurrent. Toch ligt nog alles open volgens Hasi in de race om een plek op het Europese podium. ''Dat kun je pas na drie of vier wedstrijden zien. Maar we kunnen wel een tik uitdelen aan Sint-Truiden'', vertelde Hasi aan Het Nieuwsblad.

Hasi weet al hoe KV Mechelen het duel wil gaan aanpakken. ''We gaan afwachten of we al dan niet hoog druk gaan zetten. STVV is een ploeg die er makkelijk voetballend uitkomt. Zij gaan ook niet zomaar alles opengooien. Als ze op voorsprong komen, geven ze die niet meer af'', aldus Hasi.

Hasi is sinds 8 novermber vorig jaar trainer bij KV Mechelen. In 17 Jupiler Pro League-matchen behaalde de coach 10 overwinningen met de club.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.