Trefzekere Koita is terug bij STVV voor Mechelen: “Of ik op jacht naar record ga?”

Trefzekere Koita is terug bij STVV voor Mechelen: “Of ik op jacht naar record ga?”

4 april - 21:17 Laatste update: 21:22

Aboubakary Koita is terug bij STVV. De trefzekere linkervleugelaanvaller van De Kanaries vertelt over zijn blessure en of hij op jacht gaat naar het record van Gianni Bruno bij STVV. Koita en STVV gaan vrijdagavond op bezoek bij KV Mechelen.

Koita vertelt dat hij hersteld is van zijn blessure. “Ik ben terug na een klein scheurtje in de hamstrings. Dat werd duidelijk na een echo met de nationale ploeg van Mauritanië”, citeert Het Belang van Limburg Koita.

Koita wordt gevraagd naar het doelpuntenrecord van STVV. “Of ik op jacht ga naar het record van Gianni Bruno? Ik sta op 14, hij heeft het record met 18 goals, dus er is nog een weg te gaan”, geeft Koita aan.

Koita verwacht niet dat hij veel ruimte gaat krijgen tegen Mechelen. “Ik verwacht in Mechelen bovendien een gesloten wedstrijd. Van Hasi zal ik niet de ruimte krijgen zoals dat het geval was in de reguliere competitie”, besluit Koita.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.