Kompany is vol vertrouwen bij Burnley

Kompany vol vertrouwen bij Burnley: “Ik weet dat dit team het gaat doen”

4 april om 21:01
Laatste update: 4 april om 21:21

Vincent Kompany, de hoofdtrainer van Burnley, blikt vooruit op de aankomende match tegen het Everton van Rode Duivel Amadou Onana. Burnley heeft nog zeven matchen te gaan in de Premier League om zich uit de gevarenzone te spelen. Kompany vertelt over het belang van de match tegen Everton.

Burnley heeft de laatste vier matchen niet verloren in de Premier League. Er werd gelijkgespeeld tegen West Ham United, Chelsea en Wolverhampton Wanderers. Tegen Brentford FC werd er gewonnen door The Clarets.

“Kijk, mijn spelers krijgen nu iets voor hun inzet en dat is goed, maar we hebben meer nodig. Ik kan dit nog niet echt een reeks noemen waar we nu op zitten. Het draait allemaal om de volgende match nu, we bekijken het per match”, deelt Kompany via de officiële kanalen van Burnley.

Kompany vertelt verder voor de match met Everton. “Iedere week is de volgende match belangrijk en nu is dat op zaterdag. Ik probeer niet te speculeren over de uitkomst, winnen geeft ons een beter perspectief, dat weet ik”, geeft Kompany aan.

Kompany benadrukt dat Burnley nog alles heeft om voor te spelen. “We zitten nu in de fase waar we nog alles hebben om voor te vechten. Er zijn nog zeven matchen te gaan. We moeten het proberen en zo veel mogelijk matchen winnen. Ik weet dat het team het gaat doen, het heeft er altijd ingezeten voor ons”, besluit Kompany.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.