Burnley haalt opnieuw resultaat, Spurs laat punten liggen in strijd om CL-ticket

2 april - 23:37 Laatste update: 23:42
1

Het Burnley van hoofdtrainer Vincent Kompany speelde met 1-1 gelijk tegen Wolverhampton Wanderers. Tottenham Hotspur heeft dinsdagavond punten laten liggen in de strijd om de vierde plek, die recht geeft op Champions League-voetbal. Op bezoek bij West Ham United werd er met 1-1 gelijkgespeeld. Bournemouth wist vlak voor tijd te winnen van Crystal Palace

Burnley - Wolverhampton Wanderers
Burnley heeft opnieuw een resultaat behaald in de Premier League. Dit keer werd er in eigen huis met 1-1 gelijkgespeeld tegen de Wolverhampton Wanderers. Het balbezit tussen Burnley en Wolverhampton was gelijk verdeeld. Na 37 minuten spelen was het Jacob Bruun Larsen die de manschappen van Kompany op voorsprong bracht. In de blessuretijd van de eerste helft wist Wolverhampton via Rayan Ait-Nouri op gelijke hoogte te komen.

In de tweede helft werd er niet meer gescoord tussen Burnley en Wolverhampton. Burnley dacht in de 86e minuut de winnende te maken, maar het doelpunt van Rodriguez werd afgekeurd wegens buitenspel. Burnley had de meeste kansen, maar kon uiteindelijk de match niet winnen.

West Ham United - Tottenham Hotspur
Tottenham won afgelopen zaterdag nog van Luton Town, en reisde dus met een goed gevoel af richting de Londense stadgenoot, waar Mohammed Kudus een basisplaats had. Spurs begon wervelend. Al na vijf minuten spelen lag de bal in het net. Brennan Johnson tikte van dichtbij binnen.

De Spurs-vreugde was echter van korte duur, want nog geen kwartier later was het alweer 1-1. Verdediger Kurt Zouma kopte West Ham langszij. Spurs zette na rust behoorlijk aan, maar kwam niet meer tot een overwinning.

Bournemouth - Crystal Palace
Justin Kluivert begon tegen Palace nog als wisselspeler, maar werd na ruim een uur spelen binnen de lijnen gebracht. Dat bleek even later een gouden zet van Bournemouth-manager Andoni Iraola, want de Nederlander maakte elf minuten voor tijd de enige goal van de avond. Kluivert kreeg de bal in het strafschopgebied, nam aan en schoot met links de bal tegen de touwen: 1-0.