Spartak-directeur na contact met veelbesproken Promes: Boos over wat er gebeurt

Spartak-directeur na contact met veelbesproken Promes: "Boos over wat er gebeurt"

4 april - 15:45

Spartak Moskou staat nog altijd in contact met Quincy Promes, vertelt algemeen directeur Oleg Malyshev. De 32-jarige aanvaller zou vol onbegrip zijn over de hele situatie.

Malyshev maakte al bekend dat Promes momenteel geen salaris meer ontvangt van Spartak Moskou. De vijftigvoudig international zit immers nog altijd vast in Dubai. Het Openbaar Ministerie van Nederland hoopt dat hij uitgeleverd wordt aan Nederland. "Hij is boos over wat er met hem gebeurt", stelt Malyshev in gesprek met Sport-Express. "We hopen echt dat we hem de kans kunnen geven om te trainen en weer in vorm te komen."

Veel meer willen Malyshev en Spartak niet kwijt over de kwestie. "Ik begrijp dat de club er tot op zekere hoogte stom uitziet omdat we geen commentaar geven, maar op dit moment is er een afspraak met de advocaten van Quincy dat we geen commentaar geven op de gebeurtenissen en de details. Dit is noodzakelijk in het belang van de zaak die momenteel wordt behandeld. Ik denk dat het moment komt dat we meer kunnen vertellen."

Volgens Malyshev is de hele situatie rond Promes 'complex en onaangenaam'. "Op dit moment is het moeilijk om er iets aan te doen. Voor mij zal Quincy altijd een clublegende en een belangrijke speler blijven. Ik wil niet dat het tot einde komt."