'Zonder AS Roma zat Lukaku nog bij Chelsea, ik zou in Italië blijven'

'Zonder AS Roma zat Lukaku nog bij Chelsea, ik zou in Italië blijven'

7 april - 14:13

De toekomst van Romelu Lukaku blijft onduidelijk en het is verre van zeker waar hij volgend seizoen zal spelen. In principe keert de spits van AS Roma komende zomer terug naar Chelsea, al heeft hij daar geen plek meer. Radja Nainggolan gaf hem alvast gouden raad.

AS Roma huurt Lukaku momenteel van Chelsea, maar lijkt hem financieel niet definitief in huis te kunnen halen. Toch gelooft Nainggolan dat onze landgenoot bij AS Roma moet blijven. "Als ik hem was, zou ik nog een jaar bij AS Roma blijven. De club haalde hem op de laatste dag van de transfermarkt, gaf hem een mooi loon en liet hem integreren in een team dat er al stond", zegt hij in de Italiaanse media.

Voor Nainggolan is het dan ook duidelijk dat de toekomst van Lukaku bij de Romeinse club ligt. "Zonder AS Roma had hij nu nog bij Chelsea gezeten. Ik zou AS Roma dankbaar zijn. Ik ken Romelu, maar ik weet niet wat zijn plannen zijn", aldus de ex-Rode Duivel.

Met 18 goals en 4 assists in 38 duels lost Lukaku momenteel alvast de verwachtingen in. Of dat ook genoeg is voor AS Roma om een inspanning te leveren om Lukaku in huis te halen, is nog maar de vraag.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.