Entourage Lammens over toekomst bij Antwerp: “De ontgoocheling was groot

Entourage Lammens over toekomst bij Antwerp: “De ontgoocheling was groot"

4 april - 07:00
4

Senne Lammens zal de komende wedstrijden zijn kans onder de lat krijgen bij Royal Antwerp FC. Jean Butez is geblesseerd waardoor de sluitpost zich in de Champions Play-Offs mag bewijzen.

Zaakwaarnemer Mark Volders sprak met Het Laatste Nieuws over de toekomst van Lammens. Antwerp ziet de goalie als toekomstige nummer één. “Daarom hebben ze Senne ook onder contract gelegd. In de matchen die hij gespeeld heeft deed hij het goed. Of deze Play-Offs een unieke kans zijn? Goh, zijn toekomst zal hierdoor niet bepaald worden, maar hij kijkt er natuurlijk wel enorm naar uit. De druk bij hem leggen is echter voor niks nodig.”

Er werd verwacht dat Butez afgelopen zomer al zou vertrekken, maar de Fransman bleef waardoor Lammens nog tweede viool moest blijven spelen. “De ontgoocheling was groot omdat Senne voor Antwerp koos om aan spelen toe te komen. Maar Senne is hard blijven werken en dat typeert hem. Maar…. eigenlijk moet het daar niet meer over gaan. De klok kan je niet meer terugdraaien. Senne heeft enorm veel kwaliteiten, daar begint het mee. En die kan hij nu laten zien.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.