Hayen over wissels bij Cercle Brugge tegen Club Brugge

Hayen over zijn wissels bij Club Brugge: “Ze respecteerden mijn mening wel”

3 april om 21:02

Nicky Hayen, de interim-trainer van Club Brugge, is zeer te spreken over zijn wisselspelers na de Brugse derby tegen Cercle Brugge. De Brugse derby eindigde in een 1-1 gelijkspel en Hayen vertelt dat zijn wisselspelers een ware “game changer” waren.

Hayen vertelt dat zijn basis en zijn wisselspelers de juiste mentaliteit hadden voor de match tussen Cercle Brugge en Club Brugge. “Wat mij heel tevreden stemde, was het feit dat ik vooraf met iedere speler heb gesproken (ook de bankzitters) en uitgelegd wat de bedoeling was. En nee...ik verwacht niet dat alle spelers akkoord gaan, maar ze respecteerden mijn mening wel”, deelt Hayen via de officiële kanalen van Club Brugge.

Hayen is vervolgens zeer complimenteus over de wisselspelers. Maxim De Cuyper, Casper Nielsen, Andreas Skov Olsen en Ferran Jutglà. “Als ik dan zie hoe zij alle vier invallen, dan is dat een echte game changer voor mij. Ik twijfelde ook niet om ze tijdig te brengen, want als het nodig is dan is het nodig”, besluit de interim-trainer van Club Brugge.