Hayen over verandering bij Club Brugge na derby tegen Cercle Brugge

Hayen over verandering bij Club Brugge: “Dat geeft me echt wel een goed gevoel”

3 april om 15:02

Nicky Hayen, de interim-trainer van Club Brugge zag Blauw-Zwart in de Brugse derby met 1-1 gelijkspelen tegen Cercle Brugge. Hayen vertelde na de eerste speelronde van de Champions’ Play-Offs over de mentaliteit van Club Brugge in de tweede helft tegen Cercle Brugge.

Hayen gaf aan dat er een groot verschil was in de slotfase van de match bij Club Brugge in vergelijking met eerdere matchen. “Ik had dan ook echt het gevoel dat, als we gelijk maakten, dat we er nog over gingen gaan. Als je ziet hoe we de laatste minuten bleven drukken...In het verleden was het al enkele keren dat we twijfelden of we voor dat punt of voor de overwinning gingen gaan”, deelt Hayen via de officiële kanalen van Club Brugge.

Hayen sloot af door te vertellen over de cultuur van Club Brugge. “Wij willen winnen en dit is ook de cultuur om te winnen en ik denk dat je dat de tweede helft 45 minuten aan een stuk gezien hebt. Het feit dat die laatste inworp niet mocht gegeven worden en dat de spelers daar vervelend op reageerden, toonde vandaag de honger om die wedstrijd naar ons toe te trekken. Dat geeft me echt wel een goed gevoel”, besloot Hayen.