Papa Sadiki gaat helemaal los richting Anderlecht: Tegen tien man

Papa Sadiki gaat helemaal los richting Anderlecht: "Tegen tien man"

1 april - 22:34
88

Na de eerste speeldag van de Champions' Play-Off is RSC Anderlecht al op evenveel punten gekomen als Union Saint-Gilloise, al ligt het voordeel nog steeds bij die laatste club. De misstap van de koploper in Genk (1-0) deed de paars-witte fans op sociale media uiteraard juichen. De vader van Noah Sadiki kan daar maar moeilijk mee om.

Papa Sadiki deinst er niet voor terug om via TikTok zijn mening te geven na wedstrijden van zijn zoon, die Anderlecht vorige zomer inruilde voor Union. Blijkbaar is dat niet in al te beste verstandhouding gebeurd. Nu Anderlecht het gat op Union eigenlijk gedicht heeft (hoewel het officieel nog tweede staat), wrijven enkele fans dat maar wat graag in het gezicht van vader Sadiki. 

Die schiet dan maar met scherp terug. In zijn video merkt hij op dat Anderlecht zaterdagavond ook niet bepaald overtuigend won van tien spelers van Royal Antwerp FC. Hij noemt de paars-witte aanhang 'les Anderklets' en 'imbecielen'. "Het is om te huilen", vervolgt Sadiki senior. Op het einde van het filmpje verwijst hij ook nog naar het clublogo van Anderlecht, dat volgens hem enkel nog dienst doet als "handdoek". 

Het mag duidelijk zijn dat Anderlecht het verkorven heeft ten huize Sadiki. Op speeldag drie kan Noah proberen om zijn gram te halen. Dan brengt Union een bezoek aan het Lotto Park.