Vermoedelijke opstellingen van Club Brugge en Cercle Brugge

Vermoedelijke opstellingen van Club Brugge en Cercle Brugge

1 april - 08:45 Laatste update: 09:30
8

Op maandagmiddag staat de derby tussen Cercle Brugge en Club Brugge op het programma, een mooi onderonsje op tweede paasdag. VoetbalPrimeur.be heeft de mogelijke opstellingen van beide teams onder de loep genomen.

Bij Club Brugge heerst er spanning, aangezien Nicky Hayen deze keer de leiding heeft in plaats van Ronny Deila. Het is de vraag of de nieuwe T1 wijzigingen zal doorvoeren in de gebruikelijke opstelling van Club Brugge.

Club Brugge
Het is al bekend dat Simon Mignolet geblesseerd is, evenals Philip Zinckernagel. Andreas Skov Olsen is echter volledig hersteld en zal waarschijnlijk weer in de basis starten in plaats van Michal Skoras.

Vermoedelijke opstelling: Jackers, De Cuyper, Spileers, Mechele, Meijer, Onyedika, Vetlesen, Vanaken, Skov Olsen, Thiago, Jutglà.

Cercle Brugge
Aan de kant van Cercle Brugge kan trainer Miron Muslic geen beroep doen op verdediger Jordan Semedo en Alan Minda, die geblesseerd van het veld ging tijdens een interland met Ecuador. Er worden ten opzichte van de match tegen RWDM geen wijzigingen verwacht.

Vermoedelijke opstelling: Warleson, Utkus, Popovic, Daland, Nazinho, Lopes, Van Der Bruggen, Lemaréchal, Somers, Felipe Augusto, Denkey.

Het duel vindt plaats op maandagmiddag om 13:30 in het Jan Breydel Stadion.