Mulder en Degryse over Dreyer of Skov Olsen: “Ik vind hem intrinsiek beter”

Mulder en Degryse over Dreyer of Skov Olsen: “Ik vind hem intrinsiek beter”

30 maart - 19:20
7

Jan Mulder en Marc Degryse zochten hun sterkste elftal uit voor de Champions’ Play-Offs. Zowel Mulder als Degryse kozen voor Andreas Skov Olsen als rechtsbuiten. Dit betekende dat Mulder en Degryse niet voor Anders Dreyer van RSC Anderlecht kozen. Degryse en Mulder geven uitleg.

Mulder en Degryse zijn het erover eens dat Skov Olsen in hun ‘beste elftal’ moet voor de Champions’ Play-Offs. “Hij trapt er zo nu en dan toch een bal heerlijk in”, geeft Mulder aan bij Het Laatste Nieuws. “Zijn cijfers zijn beter dan vorig jaar. Club mag blij zijn dat het Skov heeft”, vindt Degryse.

Dreyer van Anderlecht heeft betere cijfers dan Skov Olsen bij Club Brugge. “Ik vind Olsen intrinsiek beter dan Dreyer”, aldus Degryse. Mulder vindt dat Skov Olsen niet altijd constant is. “Maar hij brengt het niet altijd”, meldt Mulder. Volgens Degryse zijn de wingers vergelijkbaar.

“Het zijn vergelijkbare spelers met een fantastische traptechniek. Ik denk dat Dreyer qua mentaliteit iets stabieler is. Olsen is dan weer puur op esthetiek mooier. Alleen is hij mentaal zeer broos. Maar als je als buitenlandse club naar de Belgische competitie komt kijken en je ziet Olsen bezig op z'n best? Pakken”, besluit Degryse.