"Anderlecht coachen is geen Riemer-show, bij Gent is het wel Heins show"

30 maart om 15:12

Bij RSC Anderlecht kon Brian Riemer de voorbije maanden indruk maken, maar is hij niet de enige die beslissingen neemt. Ook Jesper Fredberg heeft tactisch flink wat te zeggen. En dat deert Riemer ook helemaal niet.

Riemer kreeg daar al kritiek over van onder meer Hein Vanhaezebrouck, maar dat lacht Riemer weg. "Voor mij is Anderlecht coachen geen grote Brian Riemer-show. Bij Gent is het wel Heins show", geeft hij aan in Het Nieuwsblad.

Het duo lijkt wel onafscheidbaar, maar Riemer verbindt zijn lot niet aan zijn landgenoot. "Als hij naar pakweg Everton kan, zie ik mezelf blijven. Alleen als hij naar Real kan, mag hij me vragen om mee te gaan", lacht Riemer.

"Omgekeerd ook: als ik moet vertrekken bij Anderlecht, kan Jesper zijn werk voortzetten. Al wil ik graag nog enkele jaren blijven. We kunnen van deze club iets spectaculairs maken. Met de huidige ploeg zitten we aan 80 procent van wat erin zit", besluit Riemer.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.