De Cuyper onthult ruzie in kleedkamer Club Brugge: Ik ben toen wild gegaan

De Cuyper onthult ruzie in kleedkamer Club Brugge: "Ik ben toen wild gegaan"

30 maart - 14:04
5

Bij Club Brugge was het voorlopig een seizoen met ups en downs. Dat zorgde al voor de nodige frustraties bij Blauw-Zwart. Onder meer na de partij tegen Molde.

In de heenwedstrijd tegen de Noorse ploeg gaf Club Brugge in het slot nog een gelijkspel uit handen. Volgens Philip Zinckernagel een fout van Maxim De Cuyper, die verhaal ging halen bij de flankverdediger. "We kwamen binnen in de kleedkamer en hij kon niet met die goal leven", onthult De Cuyper in Het Nieuwsblad.

De verdediger geeft aan dat het toen ook even tot ruzie kwam tussen beide heren. "Ik ben toen even wild gegaan . Ik gaf aan dat ik in de fout ging, maar hij moest ook kunnen toegeven dat hij de bal verloor en als enige niet mee terug was op onze helft", aldus De Cuyper nog.

Lang heeft die ruzie echter niet geduurd, geeft De Cuyper nu aan. En het deert hem ook niet dat het tot een woordenwisseling kwam. "Ik kom ook supergoed met Philip overeen. Maar dat was wellicht de eerste keer dat dit gebeurde dit jaar. Dat zou misschien wat vaker mogen, om iedereen op scherp te zetten. Soms moet er eens iets koken in een kleedkamer. Misschien heeft het zelfs geholpen", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.