'Verschaeren was onze beste speler, hij zal ooit mee kunnen in Engeland'

'Verschaeren was onze beste speler, hij zal ooit mee kunnen in Engeland'

30 maart - 20:00
5

RSC Anderlecht zal het in de eerste weken van de Champions' Play-Offs zonder Yari Verschaeren moeten doen. De middenvelder is alweer out met een blessure en staat langs de kant. Al gelooft Brian Riemer dat zijn ploeg dat wel kan opvangen.

Riemer is een grote fan van Verschaeren, maar gelooft wel dat Anderlecht sterk genoeg is om het zonder de middenvelder te doen. "Ik vond Yari vorig seizoen onze beste speler", klinkt het in Het Nieuwsblad. "Nu zijn we beter gewapend om zijn afwezigheid op te vangen."

De Deense trainer gelooft wel dat Anderlecht niet het eindstation zal worden voor Verschaeren. Hij voorspelt de middenvelder een grote toekomst. "Ik denk dat hij met die techniek - dat lage zwaartepunt - ooit mee zal kunnen in Engeland. Al moet hij dan wel efficiënter worden", besluit hij.

De nu 22-jarige Verschaeren kwam dit seizoen zeventien keer uit voor Anderlecht en was daarin goed voor vijf assists. Bij paars-wit heeft hij nog een contract tot medio 2026.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.