Gedrag Vinícius gekraakt: 'Het is elke wedstrijd raak, daar moet hij aan werken'

Gedrag Vinícius gekraakt: 'Het is elke wedstrijd raak, daar moet hij aan werken'

28 maart - 19:36
1

Villarreal-routinier Daniel Parejo heeft zich kritisch uitgelaten over het gedrag van Vinícius Junior. De 34-jarige middenvelder heeft zijn vraagtekens bij het gedrag van de Braziliaan, die zich vaak uit de tent laat laat lokken.

Tijdens de interlandperiode kreeg Vinícius de aandacht nadat hij zijn emoties liet gaan op een persconferentie. Een dag later kreeg hij het aan de stok met Aymeric Laporte en Álvaro Morata tijdens het oefenduel tussen Spanje en Brazilië. De aanvaller heeft al vaker kritiek gekregen op zijn gedrag en ook Parejo is niet te spreken over de houding van Vinícius. 

Vinícius is regelmatig betrokken bij opstootjes op het veld en Parejo vindt dat de Braziliaan zich beter moet gedragen tijdens wedstrijden. "Die zijn er in elke wedstrijd, het is iets waar hij aan moet werken", vertelt de routinier tegenover El Larguero. Hij vindt dat er altijd een andere sfeer is tijdens duels van Real Madrid. "Mensen proberen je altijd op te naaien. Ik ben zelf ook een dronkenlap of wat dan ook genoemd in stadions, maar dan ga ik de confrontatie ook niet aan of maak ik geen gebaren. Dat is onnodig. Als voetballer moet je er boven staan."

Parejo heeft niet alleen maar negatieve woorden over voor Vinícius. Hij heeft ook bewondering voor de kwaliteiten van de Braziliaan. "Hij is een uitzonderlijke speler met spectaculaire kwaliteiten", aldus de middenvelder. "Ik ben zelf nooit in de situatie geweest dat ik de belangrijkste speler ben van de grootste club ter wereld en dat iedereen het over mij heeft. Maar we moeten ons als spelers focussen op het voetbal."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.