Tedesco voor duel tegen Engeland: Testen op het allerhoogste niveau

Tedesco voor duel tegen Engeland: "Testen op het allerhoogste niveau"

26 maart - 11:11 Laatste update: 11:12
5

Dinsdag willen de Rode Duivels zich tonen in de oefeninterland tegen Engeland. Bondscoach Domenico Tedesco ziet de wedstrijd op Wembley alvast als de ideale gelegenheid om zijn ploeg op het allerhoogste niveau te testen.

Tedesco wil na de flauwe wedstrijd in Ierland een prestatie neerzetten op Wembley. "Het is een ideale gelegenheid om ons op het allerhoogste niveau te testen", zegt de bondscoach voor de camera van VTM. "Engeland mist dan wel enkele spelers, maar dat maakt hen allesbehalve zwak. We zullen top moeten zijn."

De ploeg zal er alvast helemaal anders uitzien dan afgelopen week. "Vertonghen-Debast achteraan is een optie. Mangala gekoppeld aan Onana op het middenveld? Ook een optie. En ja, Lukaku is klaar om te starten", is Tedesco voorzichtig om niet te veel in zijn kaarten te laten kijken.

Prioriteit voor Tedesco is meer kansen creëren voorin. "Dat is het belangrijkste. Daarvoor moeten we dapper zijn, met open en positief voetbal", besluit de bondscoach.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.