Tedesco over het vertrouwen van Rode Duivels voor Engeland

Tedesco over De Rode Duivels: “Verloren geen match, het zelfvertrouwen is hier”

25 maart om 21:29

Domenico Tedesco, de bondscoach van De Rode Duivels, vertelt over het vertrouwen binnen de selectie. De Rode Duivels wisten geen indruk te maken in het 0-0 gelijkspel tegen Ierland. Tedesco benadrukt dat De Rode Duivels nog niet verloren hebben onder zijn hoede.

Tedesco wordt gevraagd hoe het met het vertrouwen van De Rode Duivels zit na de zwakke prestatie tegen Ierland. "Kijk, we zijn nu één jaar samen. We verloren geen enkele match en dus is het zelfvertrouwen hier. Daar heeft de match tegen Ierland niets mee te maken. Soms kunnen ook negatieve zaken helpen om te groeien", citeert Het Nieuwsblad Tedesco.

Tedesco legt uit waarom de match van De Rode Duivels tegen Ierland extra ingewikkeld was. "Soms konden we sneller speler in Ierland, in andere momenten was het beter geweest om geduldiger te zijn. Maar oké, Koni De Winter debuteerde, Faes speelde voor het eerst links in de as van de defensie, Vranckx stond er voor het eerst alleen voor als defensieve middenvelders... Het kan beter, maar er waren de omstandigheden", besluit Tedesco.