'Vanwesemael en Bocat jaar langer op STVV, opties gelicht'

'Vanwesemael en Bocat jaar langer op STVV, opties gelicht'

23 maart - 14:56 Laatste update: 14:59
1

STVV heeft de opties gelicht in de contracten van Robert-Jan Vanwesemael en Eric Bocat. Beide spelers hun contract is zo met één seizoen verlengd. Dat moest gebeuren voor eind maart om Vanwesemael en Bocat bij de club te houden.

Vanwesemael brak de jongste maanden door op de rechterflank. De 21-jarige Belg kwam in acht competitiewedstrijden in actie. Zijn marktwaarde bedraagt volgens transfermarkt vierhonderd duizend euro.

Bocat daarentegen maakte vooral furore in de eerste seizoenshelft op de linkerkant. Het is wel nog afachten of de Fransman volgend jaar nog op Stayen rondloopt. Hij wilde in de wintermercato al graag naar het buitenland vertrekken, maar dat ging in laatste instantie niet door. Mogelijk komt deze zomer die transfer er wel voor Bocat. Mede doordat STVV door deze optie te lichten, een transfersom kan vragen aan geïnteresseerde clubs.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.