Meunier over trap van Batshuayi: Wilde zijn thaiboks kunsten tonen …

Meunier over trap van Batshuayi: "Wilde zijn thaiboks kunsten tonen … "

21 maart - 18:43
9

Thomas Meunier, verdediger van de Rode Duivels, heeft zijn ongeloof geuit over de incidenten tijdens wedstrijd tussen Fenerbahce en zijn club Trabzonspor. Er werd hem ook gevraagd naar de controversiële karatetrap van ploeggenoot bij de Rode Duivel, Michy Batshuayi.

Op de vraag over de controversiële karatetrap van Batshuayi reageerde Meunier met een portie humor. Hij suggereerde dat Batshuayi wellicht zijn vaardigheden in thaiboksen wilde tonen. "Hij wilde tonen dat hij kan thaiboksen, veronderstel ik”, lachte hij het allemaal een beetje weg. “Ik denk dat hij een stevige straf riskeert”, klinkt het verder.

“Op de videobeelden zie je Fenerbahçe-spelers slaan op fans die al in bedwang gehouden worden door de veiligheidsmensen”, aldus Meunier in een interview met Het Belang van Limburg. “Die hebben gewoon geprofiteerd van de situatie om eens een paar goede klappen uit te delen, het was geen zelfverdediging."

"Ik ben benieuwd wat de Turkse voetbalbond zal beslissen. Ik heb gelezen dat Fenerbahçe nog liever uit de competitie stapt dan een straf te accepteren”, besluit de verdediger. Volgens Meunier is het zeker nog niet afgelopen …

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)