'Ontslag Deila op tafel bij Club Brugge, Geraerts (ex-Union) al gepolst'

'Ontslag Deila op tafel bij Club Brugge, Geraerts (ex-Union) al gepolst'

18 maart - 09:55 Laatste update: 10:00
38

Na opnieuw een nederlaag van Club Brugge tegen STVV beraadt het bestuur van blauw-zwart zich over het mogelijk ontslag van Ronny Deila. Het polste zelfs al bij Karel Geraerts, momenteel aan de slag bij Schalke 04. Ook Nicky Hayen van Club NXT zou een reële optie zijn.

Club Brugge polste Geraerts al om volgend seizoen de nieuwe trainer te worden, zo weet Het Laatste Nieuws. Geraerts zou niet meteen toegehapt hebben, hij ligt nog onder conctract bij Schalke en is er populair onder de fans. Hij zou, in geval van behoud, niet weigerachtig staan over een verlengd verblijf in Duitsland.

Geraerts zou naast Club Brugge nog mogelijkheden hebben en wilt alle opties open houden. Maar het toont wel aan dat de kans eerder klein lijkt dat Deila binnen twee weken bij de start van de Champions’ Play-Offs nog op de Brugse bank zit. Naast Geraerts is ook Club NXT-coach Nicky Hayen een optie die Verhaeghe wel gezind is.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.