Fink in de wolken na comeback STVV: “Hij speelde een topmatch”

Fink in de wolken na comeback STVV: “Hij speelde een topmatch”

17 maart - 17:45
1

Sint-Truiden VV hield tegen Club Brugge de drie punten thuis. De Kanaries kwamen op achterstand, maar knokten zich in de tweede helft terug, het werd 2-1.

Fink is lovend over het hele team. "Dit was een sterke teamprestatie. Tegen een topteam op achterstand komen maakt het bijzonder moeilijk, maar fysiek waren we op het einde iets beter. Ik voelde dat de Europese wedstrijd toch nog wat in de benen zat bij Club. Wij geloven ook dat we hier thuis eender welk team kunnen kloppen”, citeert Sporza.

De oefenmeester zag ook een sterke doelman met Zion Suzuki. “Zion speelde vandaag ook een topwedstrijd. De penalty? Normaal moet Koita die nemen, maar die wou Kaya laten trappen. Dat wijst ook op de goede teamspirit. Het is mooi dat we na twee nederlagen hier onze laatste wedstrijd van de reguliere competitie kunnen winnen. Dit geeft vertrouwen voor de Play-Offs.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.