Verschaeren ziet veel potentieel bij RSC Anderlecht: Kunnen veel laten zien

Verschaeren ziet veel potentieel bij RSC Anderlecht: "Kunnen veel laten zien"

21 maart - 19:17
3

RSC Anderlecht heeft flink wat jong talent rondlopen in de kern dat op de deur klopt om helemaal door te breken. Eentje die doorbrak is Yari Verschaeren, al ziet de middenvelder nog enkele andere pionnen die klaar zijn om de volgende stap te zetten.

Zo gelooft Verschaeren dat ook Nilson Angulo binnenkort kan doorbreken bij paars-wit. "Hij heeft enorm veel potentieel en heeft al veelbelovende dingen laten zien", klinkt het in de RSCA Podcast. "Ik denk dat hij de komende maanden of jaren nog veel kan laten zien bij Anderlecht", geeft hij aan.

Langzaam maar zeker krijgt hij Angulo ook meer speeltijd en wist hij zich al te tonen. Voor hem lijkt het volgend jaar zijn seizoen van de doorbraak te gaan worden, al ziet Verschaeren nog potentieel in een andere pion.

Ook Tristan Degreef is volgend hem een topper ni worden. Hij heeft al de kans gekregen om met het eerste team mee te spelen. Op training laat hij ook hele goede dingen zien", geeft Verschaeren nog mee over de negentienjarige middenvelder die dit seizoen mocht debuteren bij paars-wit.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.