Bestuur Eupen na ontslag Kohfeldt: “Respecteren dit, hebben een andere mening”

Bestuur Eupen na ontslag Kohfeldt: “Respecteren dit, hebben een andere mening”

16 maart - 22:27

Andreas Bleicher, een van de bestuursleden van KAS Eupen, heeft gereageerd op het ontslag van hoofdtrainer Florian Kohfeldt. Eupen bedankt Kohfeldt voor zijn diensten als oefenmeester, maar geeft ook aan dat de club een andere mening had dan Kohfeldt. De Duitse oefenmeester nam ontslag na de 4-0 nederlaag op bezoek bij Standard.

Bleicher reageert namens Eupen als volgt op het ontslag van Kohfeldt. “Namens het bestuur en onze vereniging wil ik Florian bedanken voor zijn professionele werk, altijd open communicatie en de prettige persoonlijke interactie. Wij hebben Florian de afgelopen weken en maanden altijd gesteund, ook als er geen sportieve resultaten waren, en hebben ons volledige vertrouwen in hem uitgesproken”, deelt Bleicher via de officiële kanalen van Eupen.

Bleicher geeft aan dat Eupen niet van plan was om afscheid te nemen van Kohfeldt. “Florian nam deze beslissing niet lichtvaardig. Het is nu belangrijk dat we dit respecteren, ook al hebben we een andere mening. Wij wensen Florian het allerbeste voor zijn sportieve en persoonlijke toekomst. Samen met ons management zullen we zo snel mogelijk alle noodzakelijke beslissingen nemen om een ​​succesvolle degradatieronde te garanderen”, besluit Bleicher.