Geen Skov Olsen tegen STVV, Club Brugge-pion zegt ook af bij Denemarken

Geen Skov Olsen tegen STVV, Club Brugge-pion zegt ook af bij Denemarken

15 maart - 15:38 Laatste update: 20:52
11

Club Brugge zette een scheve situatie recht tegen Molde FK (3-0) en plaatste zich zo voor de kwartfinales van de Conference League. Een kleine smet op de avond was de vroegtijdige wissel van Andreas Skov Olsen. De buitenspeler moet een scan ondergaan voor zijn lies.

Skov Olsen was van goudwaarde voor Club Brugge tegen Molde: vlak voor en vlak na rust schoot de Deen raak, waardoor het Noorse verzet gebroken werd. Toch eindigde zijn avond in mineur. Skov Olsen vroeg om zijn wissel met last aan de lies. Het Nieuwsblad weet dat Club er niet gerust op is en haar goudhaantje naar het ziekenhuis stuurt voor een onderzoek.

Dat is uiteraard vervelend voor Club, al zou de timing nog net kunnen meevallen. Na dit weekend staan er namelijk twee trainingsweken op het programma in aanloop naar de Champions' Play-Off en de Europese kwartfinales. Club Brugge wil dan ook geen overbodige risico's nemen. In het laatste duel van de reguliere fase, op het veld van Sint-Truiden, zal Skov Olsen dan ook meer dan waarschijnlijk ontbreken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

Update: Skov Olsen zal komende zondag niet in actie kunnen komen voor Club Brugge, maar ook de interlandperiode met Denemarken laat hij aan zich voorbij gaan. Op de officiële kanalen kondigde de Deense voetbalbond namelijk aan dat Skov Olsen heeft afgezegd voor de nationale ploeg. Niet de eerste keer voor Skov Olsen, die de voorbije interlandperiodes steevast moest afzeggen door een blessure.