Skov Olsen wilde grotere uitslag: ''We hadden er vijf of zes kunnen maken''

Skov Olsen wilde grotere uitslag: ''We hadden er vijf of zes kunnen maken''

15 maart - 09:50 Laatste update: 09:51
3

Club Brugge stal gisteren de show door met 3-0 van Molde FK te winnen. Hoewel dat klinkt als een overtuigende uitslag, had Andreas Skov Olsen er graag nog twee of drie extra bijgemaakt.

De tweede goal van Skov Olsen was een schoonheid. ''Ik moet de goal nog eens terugzien, maar toen ik de bal raakte, voelde ik meteen dat het een schitterend doelpunt zou kunnen zijn'', vertelde Skov Olsen aan Het Nieuwsblad.

De Deen had de score nog verder willen opvoeren. ''We begonnen de wedstrijd vandaag met een achterstand, dus ik denk dat we dat goed voor elkaar hebben gekregen. Molde kwam er nauwelijks aan te pas. We hadden er zeker vijf of zes kunnen maken vandaag'', aldus Skov Olsen.

Skov Olsen was in zeven Conference League-wedstrijden vier keer trefzeker voor Club Brugge dit seizoen. Daarnaast was de rechtsbuiten ook goed voor twee assists in het Europese toernooi.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.