Noorse media: 'Club Brugge is goed. Deila was vuur en vlam na 3-0 overwinning'

Noorse media: 'Club Brugge is goed. Deila was vuur en vlam na 3-0 overwinning'

15 maart - 09:00 Laatste update: 09:01
11

Club Brugge heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van de Conference League. Het team van Ronny Deila wist met 3-0 te winnen van Molde FK. VoetbalPrimeur.be dook de Noorse media in om te zien wat er werd geschreven na de uitschakeling van de Noorse ploeg.

Club Brugge sterk
Het elftal van Molde FK werd geconfronteerd met een sterk Club Brugge. "Ze waren beter dan ons in veel fasen van het spel. We waren steeds een stap te laat. We waren een beetje log en niet zo scherp als we normaal zijn en zakten te vroeg in. Toen was er te veel kwaliteit van hun kant waardoor we terecht verloren", zei aanvallende middenvelder Mats Møller Dæhli tegen TV2.

Club Brugge gewoon goed
Martin Linnes sloot zich aan bij de woorden van zijn collega. "Club Brugge is goed. Het is jammer, maar we kunnen er niets aan doen", aldus de verdediger volgens TV2.

Deila presteert onder druk
De Noorse media zijn zich bewust van de wankele positie van de Noorse trainer Ronny Deila. 'Een zwaar onder druk staande Ronny Deila leidde Club Brugge naar de kwartfinale van de Conference League na een 3-0 overwinning op Molde donderdagavond', noteerde het Noorse TV2 na de winst.

Jagen op bloed
Aftenposten belichtte de kritiek die Deila in eigen land kreeg en volgde de persconferentie na afloop van de gewonnen wedstrijd. 'De Noorse coach, die de laatste tijd onder zware druk staat, was vuur en vlam na de 3-0 overwinning op Molde' schreef het medium. "Alles draait om het vinden van bloed en uitzoeken wie de oorzaak is van alle slechte resultaten", aldus Deila over berichten in de Belgische media.

Aankomende wedstrijden
Club Brugge speelt aanstaande zondag tegen STVV in de Jupiler Pro League. In de Conference League is het wachten op de loting voor de kwartfinales. Wel is al bekend dat Viktoria Plzen, Fenerbahçe, Fiorentina, PAOK Saloniki, Aston Villa, Lille OSC en Olympiakos Piraeus de mogelijke tegenstanders zijn.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.