Duranville komt stilaan opnieuw in actie bij Borussia Dortmund na zware blessure

Duranville komt stilaan opnieuw in actie bij Borussia Dortmund na zware blessure

13 maart - 18:15
4

Voormalig toptalent van RSC Anderlecht, Julien Duranville, komt stilaan opnieuw boven water bij Borussia Dortmund. Eind februari maakte de Belgische jeugdinternational al zijn comeback voor het eerste elftal, na een zware blessure. Duranville viel toen slechts drie minuten in tegen TSG Hoffenheim. Afgelopen weekend speelde hij 45 minuten met de U19 van Dortmund.

Duranville lijkt zo stilaan volledig hersteld te zijn. Toch wil Dortmund de terugkeer van zijn goudhaantje duidelijk niet overhaasten. Duranville werd na 45 minuten tegen de U19 van FC Köln naar de kant gehaald. 

In die 45 minuten slaagde het ex-RSCA-talent er toch in om zijn kunnen te tonen. Aan explosiviteit en creativiteit lijkt er alvast geen gebrek te zijn bij de winger. 

Wesley Sonck rekent onder normale omstandigheden wel op Duranville bij de Belgische U19, maar de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Frankrijk (20 maart), Lithouwen (23 maart) en Nederland (26 maart) lijken te vroeg te komen. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.